Juniper Dry

Juniper Dry

Exceptionally
Non-alcoholic
  • GEÏNSPIREERD DOOR LONDEN MET TONEN VAN CITRUSSCHIL, KORIANDER & ENGELWORTEL
  • 50cl
  • Extracten & Distillaten T&E Juniper Dry bevat extracten en distillaten die duurzaam zijn gewonnen uit de volgende ingrediënten: Schillen van citrusschil, koriander en engelwortel
  • GOLDEN SPICED BOTANISCHE DRANK BEVAT EEN DELICATE MIX VAN MELASSE, VANILLE EN EIKEN, DE BELANGRIJKSTE SMAKEN DIE DOORGAANS MET RUM GEASSOCIEERD WORDEN. DE ESSENTIE VAN HET CARIBISCH GEBIED IS IN DEZE EXOTISCHE DRANK VERWERKT EN DANKZIJ DE HOUTACHTIGE ONDERTOON ERVAAR JE DIRECT EEN TYPISCH TROPISCH GEVOEL.

    EEN VERLEIDELIJK ALCOHOLVRIJ ALTERNATIEF VOOR GEKRUIDE RUM DAT WELKE EENVOUDIG EN ALTIJD GECOMBINEERD KAN WORDEN. GOLDEN SPICED IS DE GEHEIME FORMULE VOOR HET MAKEN VAN DE PERFECTE ALCOHOLVRIJE COCKTAIL, MET LEVENDIGE SMAKEN OM TROPISCHE DRANKJES MEE TE CREËREN. DEZE FEEL-GOOD-DRANK BRENGT NEEMT JE MEE NAAR EEN TROPISCH STRAND MET JE TENEN IN HET ZAND. EN VANWEGE DE VOLLE SMAAK EN INDRUKWEKKEND LANGE AFDRONK IS HET MOEILIJK TE GELOVEN DAT DEZE LUXUEUZE BOTANISCHE DRANK GEEN ALCOHOL BEVAT.

    DE GROEIENDE VRAAG NAAR ALCOHOLVRIJE ALTERNATIEVEN WORDT GEDREVEN DOOR EEN GROTERE BEWUSTWORDING VOOR ONS WELZIJN. HIER WILLEN WE OP IN SPELEN MET DECADENTE, LUXE RECEPTEN VOOR ALCOHOLVRIJE DRANKEN OM ZO EEN SMAAKVOLLE, ALCOHOLVRIJE ERVARING TE CREËREN.

    GOLDEN SPICED IS EEN ALCOHOLVRIJE DRANK DIE AAN ALLE EISEN VOLDOET. LEKKER ALS WINTERWARMER, PUUR OF IN EEN COCKTAIL. GENIET VAN EEN BALANS VAN SMAKEN DIE JE OP EEN SLIMME MANIER HET GEVOEL VAN JE FAVORIETE DRANK GEEFT, MAAR DAN ZONDER DE ALCOHOL.